Termeni si conditii

  1. Garanția calității

Testere Online SRL comercializează numai produse autentice și de înaltă calitate. Toate produsele noastre sunt testere, adică produse originale care nu mai au ambalajul exterior original. Testerele noastre provin direct de la producători sau de la furnizori autorizați și sunt verificate cu atenție înainte de a fi puse în vânzare.

  1. Dreptul de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor și drepturile de proprietate asupra mărcilor comerciale, asupra conținutului site-ului Testere Online SRL sunt deținute de companie și sunt protejate de legea drepturilor de proprietate intelectuală. Utilizarea neautorizată a oricărui conținut de pe site-ul nostru poate fi considerată o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală.

  1. Modificarea termenilor și condițiilor

Testere Online SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului în orice moment, fără a fi necesar un anunț prealabil. Utilizatorii sunt rugați să consulte periodic termenii și condițiile pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

  1. Limitarea răspunderii

Testere Online SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio pierdere sau daună suferită de utilizatorii site-ului în urma utilizării sau accesării site-ului sau a oricărui conținut, produs sau serviciu furnizat de site-ul nostru. În măsura maximă permisă de lege, compania noastră nu va fi responsabilă pentru orice pierdere, daună sau prejudiciu, indiferent de natura acestora, inclusiv pierderi financiare, pierderi de date sau prejudicii cauzate de întreruperea afacerilor.

  1. Legislația aplicabilă și jurisdicția

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului Testere Online SRL sunt supuse legislației române și sunt interpretate conform acesteia. Orice dispută care ar putea să apară în legătură cu termenii și condițiile va fi supusă exclusiv jurisdicției tribunalelor române.

Acești termeni și condiții reprezintă acordul complet și înțelegerea dintre utilizator și Testere Online SRL și se aplică utilizării site-ului nostru. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate mai sus.